Aktuelnosti

Kolagen niti

Tretman kolagen nitima


Tretman KOLAGEN NITIMA je neinvazivan tretman i rezultat je najsavremenije nano tehnologije, pri čemu se uz pomoću toplote kolagen niti napravljene od proteina svile apsorbuju duboko u kožu, čime se momentalno uklanjanju bore. Nakon tretmana nema bola, nema otoka, niti perioda oporavka. Kolagen niti su ustvari „končići“ natopljeni kolagenom koji se rastvaraju, a hraniljivi sastojci prodiru u kožu i popunjavaju bore, pospešuju tonus i proizvodnju kolagena. Detaljnije »


PRX-T33 hemijski piling

PRX-T33® hemijski piling


PRX-T33® hemijski piling je inovativni piling koji je razvila italijanska kompanija WiQo Med. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu PRX-T33® hemijski piling ne uklanja samo izumrli površinski sloj kože, već veoma brzo prodire u dublje slojeve i dovodi do aktivacije procesa regeneracije, pri čemu ne dolazi do oštećenja epidermisa. PRX-T33® hemijski piling je poboljšana, ekskluzivna formula pilinga na bazi trihlorsirćetne kiseline (TCA) i ne zahteva dug period oporavka za razliku od ostalih hemijskih pilinga. Detaljnije »


Kleopatra tretman

Kleopatra tretman


Razmazite svoje telo KLEOPATRA TRETMANOM. Poseban piling i pakovanje od mleka i meda sigurno će učiniti da se osećate kao Kleopatra i uživaćete u mekoj i glatkoj koži danima. Jedan od najatraktivnijih hidratantnih tretmana tela, zastupljen u mnogim ekskluzivnim spa centrima sada i kod nas. Kleopatra je svakako imala velike tajne svoje neprolazne lepote, koje su ispisane na papirusu i uspešno sačuvane od zaborava. Ovi po sebi jedinstevni tretmani lica i tela pronašli su svoje mesto u elitnim svetskim salonima lepote, gde žene koriste upravo ove tretmane, produžavajući time mladalački izgled svoje kože. Detaljnije »


Kleopatra tretman

Shockwave tretman


Shockwave tretman predstavlja radijalne akustične udarne talase koji peglaju celulit. Talasima se razaraju fibrozne gredice koje ne mogu da se obnove u narednih 6 meseci. Ovim tretmanom se može razoriti i takozvani dobro upakovani celulit, koji se potom metaboliše, u narednih pola godine. Nakon toga potreban je samo jedan tretman da bi se održao rezultat dobijen ovim poduhvatom. Detaljnije »


Ultrazvučni piling lica

Ultrazvučni piling lica


Ultrazvučno čišćenje (ULZ) je procedura čišćenja kože uz pomoć ultrazvuka i visokofrekventne vibracije koja skida prvi (orožali sloj, istrošene ćelije) kože i podstiče obnavljanje ostalih slojeva. To je trostruka procedura koja omogućava da se iz kože očiste mitiseri, pore i da se skine orožali sloj ćelija. Ultrazvučni talasi omogućavaju penetraciju aktivnih supstanci u kožu, a najfinije vibracije podstiču mikromasažu koja dovodi do pojačane proizvodnje kolagena.Tretman se preporučuje svim starosnim dobima, za oba pola i predstavlja prvi korak svih procedura (anti-age, uklanjanje ožiljaka, hemijski piling, dermapen). Detaljnije »


Presoterapija

Presoterapija


Presoterapija je oblik aparaturne limfne drenaže. Koristi se za ubrzavanje i aktivaciju limfne i venske cirkulacije. Spada u grupu medicinsko-kozmetičkih procedura, a efekti su višestruki. Klijent relaksirano leži u specijalnom odelu, koje laganim pritiskom u ritmičkim intervalima vrši blagi pritisak na tkivo dovodeći do potpune relaksacije, detoksikacije, otklanjanja otoka i celulita. Važnost limfe za organizam je itekako velika, ali je za njen dobar i pozitivan efekat, jako važno da ona kruži, te je zbog toga u bilo kojoj terapiji celulita, gojaznosti, bola i umora, limfna drenaža neizostavna. Detaljnije »